Om Jimi Holstebro

Præcis formidling, der skaber overblik. Det er værdifuldt i en kompleks verden med et bombardement af informationer, højtravende strategier, målsætninger og indviklede arbejdsopgaver. Her kan det være svært at få det gyldne overblik. Mit speciale er gennem enkle illustrationer netop at levere den præcise formidling, der skaber overblik og dermed værdi hos virksomheder og organisationer.

Min metode er grafisk facilitering; det betyder rent konkret, at jeg kombinerer tegninger og ord. Det kan fx være at få tegnet et mødereferat eller få visualiseret en strategi. Jeg gør med andre ord det komplekse mere spiseligt og forståeligt gennem tekst, tegning og ord. Og det klare budskab efter tonsvis af kurser og opgaver; det er sandt, når man siger, at vi husker bedre i billeder.

Vi husker kun 20% af det vi læser, 10% af det vi hører, men 80% af det vi ser – det gør vi fordi vores hjerner processerer visuelle informationer 60.000 gange hurtigere end den kan afkode bla. tekst. Vi ved også at 90% af de informationer der rammer vores hjerner er visuelle, 70% at vores sanse receptorer sidder i øjet og 50% af vores hjerne er involveret i visuel processering. Det gør at vi på 1/10 af et sekund kan skabe mening i en visuel scene – en tegning!

Visuel information forstærker altså budskaber. Det gør så, at når data og informationer er, eller suppleres visuelt, så husker vi det bedre.

Så lad mig hjælpe din virksomhed eller organisation med at styrke dine budskaber med billeder.