Handelsbetingelser

HANDELS-, ABONNEMENTS- & LEVERINGSBETINGELSER

UDBYDER
Produkter og tjenester udbydes af jimiholstebro.dk v/Jimi Holstebro, Spidstoftvej 6, 8800 Viborg, CVR-nr. 35499121.

KONTAKT
Kontakt os hurtigst via mail@jimiholstebro.dk
Eller ring på 28 11 94 04

PRODUKTER OG SERVICEYDELSER
Vi sælger primært service-ydelser, som online-kurser, kurser, workshops, foredrag m.v. Derudover kan vi i perioder sælge både fysiske og digitale produkter i form af f.eks. bøger og e-bøger. Visse produkter kan leveres som abonnementsordninger. Dette vil tydeligt fremgå af det enkelte produkt. Se i øvrigt betingelserne for abonnementer længere nede.

PRISER
Priser på de pågældende serviceydelser og produkter vil altid fremgå tydeligt af hjemmesiden. Alle priser er inklusive moms, med mindre andet specifikt er angivet. Alle priser vises i DKK.

BETALING OG LEVERING
Du kan betale med VisaDankort, VISA, American Express, JCB, Discover, Diners og Mastercard samt via MobilePay.
Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.
Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email eller med adgangskode til et lukket forum. Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet.
Emailadressen kan altid ændres enten ved at maile til os på mail@jimiholstebro.dk eller rette den selv under “din profil”.

Bestiller du mere end 1 kursus (for eksempel hvis du bestiller til en hel afdeling eller institution), så vil straks efter købet modtage en email med et antal rabatkoder der svarer til det antal du har betalt for. Disse koder kan så frit distribueres til dine medarbejdere, som så selv skal ind hver især og bestille kurset. Koderne er engangskoder der af medarbejderne kan bruges ved udcheckning, og de vil give 100% rabat (da der allerede er betalt for koderne).

Penge trækkes først fra dit kort ved afsendelse af produktet. Ved digitale service-ydelser, som f.eks. online-kurser, sker leveringen straks efter købet er foretaget, og beløbet vil således blive trukket med det samme.

Ved levering af fysiske produkter kan der gå flere dage inden produktet afsendes, og beløbet vil først blive trukket da.

DINE INFORMATIONER
For at garanterer korrekt levering, kan du blive bedt om at oplyse adresse, telefon, email-adresse og andre oplysninger i forbindelse med dit køb.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
Hos jimiholstebro.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

RETTIGHEDER
Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører jimiholstebro.dk.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Hvor intet andet er angivet, løber licensen i minimum ét år fra købsdatoen.

Ethvert produkt er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med jimiholstebro.dk.

ABONNEMENTER
For abonnementer gælder, at abonnementsprisen, som oplyst på produktsiden, automatisk bliver trukket for hver abonnementsperiode.
Kvittering for trækket tilsendes per email.
Der fremsendes kvittering for hvert træk og i hver kvittering oplyses, med dato, hvornår næste abonnementsperiode starter.

Du modtager en email med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. I denne mail er et link, der skal klikkes på for at bekræfte aftalen.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Du kan når som helst opsige dit abonnement og der er ingen bindingsperiode. Du kan opsige dit abonnement på to måder:

  • På hver faktura findes et link til at opsige dit abonnement og klikker du hér, opsiges abonnementet øjeblikkeligt, og du vil ikke blive faktureret yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.
  • Du kan skrive til mail@jimiholstebro.dk. Du skal blot opsige dit abonnement senste 5 hverdage før dit næste træk. Du kan altid se, hvornår dit næste træk er, på din sidst modtagne faktura.

Opsigelse af abonnementer
Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til mail@jimiholstebro.dk.
Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Allerede udstedte fakturaer skal dog stadig betales.

ÆNDRE KORT/ANGIVE NYT KORT
Ønsker du at forny dit betalingskort, kan dette gøres via din faktura, hvor du altid, på hver faktura, finder et link til at opdatere dine kortinfo.
Du kan også skrive til mail@jimiholstebro.dk og opsige dit abonnement og tegne et nyt med det nye kort.

REKLAMATIONSRET
Du har 24 måneders reklamationsret på fysiske produkter. Hvis varen har mangler eller er anderledes end beskrevet ved købstidspunktet, har du mulighed for at klage til os. Du skal klage indenfor en rimelig tidshorisont, hvilken er sat til 3 måneder fra modtagelsen af produktet.

FORTRYDELSE
Fortrydelse ved modtagelse af digitale service-ydelser, som f.eks. online kurser
Der er normalt ikke fortrydelsesret på levering af digitale service-ydelser, som f.eks. online kurser. Du accepterer altså, at udførelsen af af kurset er påbegyndt inden udløbet af 14-dages fristen, og at fortrydelsesretten ikke gælder for digitale serviceydelser.
Skulle du alligevel have fortrudt købet, så kontakt os per mail på mail@jimiholstebro.dk, så vil vi vurdere den enkelte sag.

Fortrydelse ved modtagelse af fysiske varer
Du har 14 dages fortrydelsesret på alle fysiske varer. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Der er også fortrydelsesret på gavekort. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på mail@jimiholstebro.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis varen skal ombyttes eller købet skal ophæves, skal du levere varen tilbage til os, så varen fremstår som ny ved modtagelsen, så vi har mulighed for at sælge den til en anden. Hvis varen fremstår brugt eller er beskadiget, skal du betale for værdiforringelsen. Vi vurderer en eventuel værdiforringelse.

KURSER, WORKSHOPS, EVENTS SAMT FOREDRAG

Pris
Ved bestilling af skræddersyede kurser, workshop, events samt foredrag fremsendes tilbud per email. Prisen i et sådant tilbud er angivet i DKK og er eksklusiv moms. I tilbudet vil fremgå detaljer som f.eks. afholdelsesdato/datoer m.v.

Kundens framelding
Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50% af den aftalte totalpris i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion.

Vores aflysning
Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom, eller andre uforudsete hændelser. I tilfælde af aflysning vil vi prøve at finde en ny dato først. Hvis dette ikke lykkes kan I få pengene retur.

ÆNDRINGER AF BETINGELSERNE
Vi forbeholder os ret til at ændre betingelserne uden varsel. Ved ændringer i betingelserne som har effekt for eksisterende kunder, vil disse få tilbudt at annullerer eventuelle ikke-effektuerede ordrer og aftaler. Eventuelle abonnenter vil få mulighed for at straks-opsige deres abonnement.